Hei!

Olen Linnea, ImproLeadin perustaja.

Olen koulutukseltani aikuiskasvatustieteen maisteri, improvisaation ammattilainen, viestinnän asiantuntija ja jatkuvan oppimisen sanansaattaja.

Haastan rohkeasti perinteisiä ajatusmalleja liike-elämästä ja uskon, että töissä voi samanaikaisesti olla hauskaa ja tehdä tulosta.

Minulla on palava halu saada yritykset kehittymään; oivaltamaan omat vahvuutensa, saada tekijänsä loistamaan ja erottumaan kohinan keskeltä.

Empiirinen näyttö on osoittanut, että tuomalla improvisaatiolähtöisyyttä organisaatioihin voidaan parantaa työntekijöiden luottamusta toisiinsa, tiimityöskentelyä, viestintää, esiintymistaitoja ja luovaa ongelmanratkaisua ja samalla voidaan parantaa yrityksen yleistä yrityskulttuuria.

Mikä ImproLead?

Improlead tarjoaa erinomaiseen vuorovaikutukseen tähtäävää valmennusta yrityksille ja niiden tiimeille hyödyntäen improvisaatiolähtöisiä menetelmiä. Visiomme on rakentaa yrityskulttuuria ja toimintaympäristöä, jossa kaikilla sen osallisilla on aidosti turvallista kehittää innovaatioita, vaikuttaa toisiinsa sekä auttaa kääntämään epäonnistumiset mahdollisuuksiksi.

Onnistuessaan tulokset näkyvät mm. tiimiflow’na, tehokkuutena ja innovaatioiden lisääntymisenä sekä uudenlaisena ketteryytenä, mutta ennen kaikkea sitouttamalla työntekijöitä yritykseen ja ydintiimiinsä.

ImproLeadin toiminnassa hyödynnetään psykologisesta turvallisuudesta, kokemuksellisesta oppimisesta sekä improvisaatiosta tuttuja menetelmiä ja periaatteita. Improvisaatio on suuremmalle yleisölle tuttu esiintymislavoilta ja Putouksen kaltaisista viihdeohjelmista, mutta improvisaatio ei ole näyttelemistä, vaan huippuunsa hiottua vuorovaikutukseen ja tiimityöhön pohjautuvaa toimintaa, jota kuka tahansa voi kehittää.

MITEN IMPROVISAATIO JA LIIKE-ELÄMÄ LIITTYVÄT TOISIINSA?

Improvisointia ei tapahdu vain lavalla yleisön edessä, vaan sitä tapahtuu myös liike-elämässä! Oikeiden työkalujen ja strategioiden avulla voit tulla tehokkaammaksi johtajaksi ja puhujaksi, innostaa tiimiäsi työskentelemään kovemmin ja luovemmin sekä lisätä omaa luovuuttasi ja itseluottamustasi – ja auttaa samalla muita tekemään samoin. Improvisaation harjoittelu kehittää luovaa ongelmanratkaisukykyä, vuorovaikutusta, tekemisen uskallusta, innovointia ja muutosrohkeutta, mitä nykypäivän organisaatioissa tarvitaan enemmän kuin koskaan, jotta voidaan vastata vastaamaan tulevaisuuden alati muuttuviin tarpeisiin. 

Improvisaatio vapauttaa tekijöistään sen mahdollisen potentiaalin, joka jää perinteisissä organisaatioissa nousematta esiin.

Improvisaation mahdollisuudet ovat havainneet mm. Google, Netflix ja Über, jotka käyttävät improvisaatiolähtöistä menetelmää tiimikoulutuksissaan. Improvisaation aidon potentiaalin ovat huomanneet mm.  Cass Business School Iso-Britanniassa ja Duke University ja Stanford University Yhdysvalloissa, joissa improvisaatio on integroitu osaksi kauppatieteen opintoja.

KENELLE IMPROVISAATIO SOPII?

Aivan kaikille. Improvisaatio ei ole niin vaikeaa kuin miltä se kuulostaa, ja veikkaan, että teet joka päivä useita asioita, jotka ovat luonteeltaan improvisaatiota. Improvisaatiosta on erityisesti hyötyä asiantuntijatyötä tekeville tiimeille (esim. markkinointi, myynti, tuotekehittely, palvelumuotoilu), joissa tarvitaan itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta.

Erityisesti Improleadin valmennukset sopivat:

  • Tietotyöorganisaatioille, jotka ymmärtävät henkilöstönsä potentiaalin ja haluavat hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla
  • Ryhmille, jotka haluavat hioutua timanttiseksi tiimiksi
  • Työyhteisöille, jotka haluavat surffata muutoksen harjalla